Eunos Cosmo – Harvinainen herkku

Pitkän lomailun jälkeen kaivoimme Euno Cosmon ylähyllyltä. Auto huollettiin ja kunto tarkastettiin. Nyt tällä harvinaisuudella kelpaa käydä katsastuksessa ja pienellä kevätajelulla. Etsimme vanhojen klassikoiden ohella myös nuorempia ajoneuvoja, sillä erotuksella, että niissä täytyy olla jokin juju. Joko auton harvinaisuus, erikoisuudet tai historia voivat vaikuttaa siihen, otammeko riskin ja hankimme auton siipiemme suojaan.

Jos olet siis luopumassa itse jostain harvinaisuudesta ja/tai etsit sopivaa ostajaa, ota meihin yhteyttä. Olemme myös kiinnostuneita välittämään autoja asiakkaillemme, joten voimme myös etsiä haluamaanne autoa. Kevät on autojen suuren liikkuvuuden aikaa, joten soita nyt ja otetaan autosi esille kesäkelejä varten!

Aurinkoista kevättä!

eunoscosmo01

eunoscosmo02