Nostalgia

Nostalgia-sivuilla on kuvia ja juttuja entisistä autoistamme ja projekteistamme.

Tutustu myös omiin projektiautoihimme Galleria-sivustolla! 

 


Chevy 3100 vm- 1949

Chevrolet 3100

Myyty
Olemme kunnostaneet auton katsastuskuntoon ja ehostaneet autoa muutamilla pieneillä jutuilla, kuten esimerkiksi uudella putkistolla, korjaamalla lavan sekä laittamalla vinkkarit.

Auto tuli meille keväällä 2015 Floridasta Yhdysvalloista. Auton edeltävä omistaja oli paikallinen hammaslääkäri Miamin lähiseudulla. Hän oli rakentanut auton itselleen, mutta perheenjäsenen äkillinen poismeno New Yorkissa sai hänet myymään auton matkarahan ansaitsemiseksi.

Autosta on tehty erittäin tyylikäs ”rotta-lookin” edustaja modernilla tekniikalla maustettuna. Auton alla on uudet 20″ vanteet ja lasikuituiset lokasuojat auton etuosassa. Kone ja pohja on käyty läpi todella huolellisesti.

Auto on valitettavasti jo myyty, mutta jos olet kiinnostunut tämän kaltaisista lajiedustajista, niin meillä on hyvät suhteet Yhdysvalloissa oleviin välittäjiin. Ota yhteyttä ja rupeamme etsimään sinulle rotta-look autoa!

 


 

Triumph Spitfire vm- 1969

Triumph Spitfire

Myyty
Triumphissa 1.6 viritetty moottori. Haettiin Helsingin ydinkeskustasta, jossa se oli ollut paikallisen korjaamon tiloissa muutaman vuoden säilytyksessä. Auto oli projektikuntoinen; auton kone kävi todella huonosti ja auto oli kauttaaltaan likainen. Teimme autoon perushuollot ja erityistä huoltoa kaipaavat kaasuttimet saimme niin hyvään kuntoon, että Triumph pääsi todelliseen käyntiinsä. Lopuksi auto pestiin niin sisältä kuin ulkoakin. Kesäautomme meni kaupaksi nopeasti, ja jos parin viikon myynnin jälkeen autolla oli uusi onnellinen omistaja.

 


 

Ford Pickup vm- 1937

Ford Pickup 1937

Myyty (Projekti)
Ford Pickupissa Oldsmobile 4 litran V8-moottori.

Auto ostettiin kunnostettavaksi, mutta se osottautui liian haastavaksi huonon kuntonsa vuoksi. Teimme päätöksen auton rakennusprojektin keskeyttämisestä. Auto myytiin eteenpäin toiselle harrastajalle.

Auton kunto pähkinänkuoressa: hytti oli klommolla karkean puhalluksen vuoksi, lattia puutui suurimmilta osin, choppaus oli tehty ala-arvoisesti ja runko oli valmiiksi hitsattu pilalle. Kolmen kuukauden omistajuudemme aikana teimme kustannusarvion kunnostamisen hinnasta, joka olisi ollut 15 000-20 000 euroa. Vertasimme hyväkuntoisen myyntihintaan 20 000-30 000 euroa ja tulimme siihen tulokseen ettemme jatka auton kunnostamista.


 

Harley Davidson WLC vm- 1942

Harley Davidson WLC 1942

Myyty
Harley Davidsonissa 750cc kone alla. Tämä täysin entisöity suorapyörä on alun perin ollut sotapyöränä Hollannissa ja siihen kuuluivat kivääritelineet ja muut vastaavat osat. Pyörä tuli Suomeen 90-luvun alussa, jolloin se entisöitiin täysin loistoonsa. Kaikista toimenpiteistä ovat kuititkin tallella. Kivääriteline tosin oli hävinnyt siirron aikoihin.

Pyörä myytiin ACS huutokaupassa vuonna 2015.

 


Autokokoelma 30-50-luvun helmistä

Kuva vanhoista autoista

Myyty
Komea Mercedes Benz-kokoelmamme ja EMW myytiin varaosineen kesän helteillä.

Autot ovat valitettavasti jo myyty, mutta jos olet kiinnostunut tämän kaltaisista lajiedustajista, niin meillä on hyvät valmiudet etsiä teille vastaavanlaisia helmiä.

 

Mercedes Benz 170V vm -39

mb_170V_50_01web

mb_170V_39_01web

BMW 321